Wegwijs in Loket.nl

Ben je net gestart met Loket.nl of wil je jouw kennis over de applicatie uitbreiden? Gaat jouw organisatie zich verder ontwikkelen op het gebied van HR en wil je deze processen zoveel mogelijk automatiseren? Bepaal dan welke cursus je wilt volgen en meld je aan.

Starten met salarisverwerking

Basiscursus voor Werkgevers

Heb je zelf geen of weinig gebruikerservaring met onze applicatie, maar wil je graag wegwijs gemaakt worden en inzicht krijgen in het verloningsproces? Volg dan de online Basiscursus Loket.nl voor Werkgevers. In deze cursus leer je in één dag hoe de applicatie in elkaar zit en welke mogelijkheden deze biedt. Om goed voorbereid op cursus te komen, worden deelnemers verzocht om in de week voorafgaand aan de cursus via E-learning het algemene gedeelte van de cursus alvast te doorlopen. In dit gedeelte leer je hoe je handig navigeert door de applicatie.

Let op: deze cursus wordt niet op locatie, maar online verzorgd (Virtual Classroom) via Microsoft Teams. Voor de online variant geldt een prijs van €182,07(excl BTW).

Inhoud

In de Basiscursus maak je uitgebreid kennis met Loket.nl. We leren jou hoe onze applicatie werkt door de volgende onderwerpen te behandelen:

  • Algemene werking (navigeren, meldingen, filters, overzichten)
  • Muteren van gegevens (werknemersgegevens, loonvariabelen, collectief)
  • Salarisverwerking (verlonen, outputverwerking, overzichten)
  • Loon- en pensioenaangifte (UPA)

Voor wie?

De Basiscursus Loket.nl is bedoeld voor werkgevers die zelf nog geen ervaring hebben met de online applicatie, maar graag meer willen weten. Weet je niet zeker of deze cursus voor jou van toegevoegde waarde is, stem dit dan af met je contactpersoon bij CoPilot.

Kosten

De online Basiscursus Loket.nl voor werkgevers kost €182,07 (excl. btw) per deelnemer. Annulering van deze cursus door de deelnemer kan kosteloos plaatsvinden tot 3 dagen voor de geplande datum van de cursus. Daarna zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht. Bij annulering door onvoorziene omstandigheden zal in overleg naar een passende oplossing worden gezocht.

Werknemers binden en boeien

Cursus HRM voor Werkgevers

Wil je weten wat onze applicatie te bieden heeft op het gebied van HRM? In de online Cursus HRM leer je in een dag hoe je jouw HRM-processen (nog) verder kunt vereenvoudigen.

Om goed voorbereid op cursus te komen, worden deelnemers verzocht om in de week voorafgaand aan de online cursus via e-learning al een aantal HRM onderdelen door te nemen.

Let op: deze cursus wordt niet op locatie, maar online verzorgd (Virtual Classroom) via Microsoft Teams. Voor de online variant geldt een prijs van €182,07 (excl BTW).

Inhoud

Van een complete verlofregistratie tot het bijhouden van digitale personeelsdossiers, met Loket.nl heb je niet alleen een salarisapplicatie, maar ook een volledig HRM-systeem in handen. Tijdens deze cursus nemen we je mee in de HRM mogelijkheden van de applicatie. In het voorbereidende e-learninggedeelte leer je o.a. hoe je eenvoudig notities en signalen vastlegt en ziekteverzuim, opleidingen, beoordelingen en verstrekkingen kunt bijhouden. Op de cursusdag zelf beginnen we met een kleine evaluatie van bovenstaande onderwerpen. Je hebt dan tevens de gelegenheid om nog vragen te stellen over zaken die nog niet geheel duidelijk zijn n.a.v. de e-learningmodule. Daarna behandelen we in detail de verlofmodule en dossiervormingsmodule (Qwoater), uiteraard in combinatie met het Werknemerloket. Daarnaast behandelen we het HR-dashboard en komen de koppelingen met veelgebruikte bedrijfsapplicaties aan bod. Hiermee kun je jezelf veel werk uit handen nemen.

Voor wie?

De online Cursus HRM Loket.nl is bedoeld voor werkgevers die werken met Loket.nl. Je bent benieuwd naar de mogelijkheden van Loket.nl op het gebied van HRM en de koppelmogelijkheden die de applicatie te bieden heeft.

Kosten

De online Cursus HRM Loket.nl voor werkgevers kost €182,07 (excl. btw) per deelnemer. Annulering van deze cursus door de deelnemer kan kosteloos plaatsvinden tot 3 dagen voor de geplande datum van de cursus. Daarna zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht. Bij annulering door onvoorziene omstandigheden zal in overleg naar een passende oplossing worden gezocht.

Cursus op maat?

 

Voor zowel de Basiscursus als de HRM cursus voor Werkgevers is een cursus op maat ook mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Beschikbare data

Type
Datum
Tijd
Locatie
Basis cursus
Ma. 5 september 2022
09:30 – 17:00
Online
HRM cursus
Ma. 12 september 2022
09:30 – 14:00
Online
Basis cursus
Wo. 5 oktober 2022
09:30 – 17:00
Klassikaal te Tilburg
Basis cursus
Ma. 7 november 2022
09:30 – 17:00
Online
HRM cursus
Do. 10 november 2022
09:30 – 14:00
Online
Basis cursus
Vrij. 2 december 2022
09:30 – 17:00
Online

Wegwijs in Loket.nl

Meld je aan voor een van onze cursussen

Ruim 4000 ondernemers maken reeds gebruik van CoPilot

Marianne Rijper, Salarisadministrateur - Vespo
Marianne Rijper, Salarisadministrateur - Vespo
Lees verder
Overzichtelijk, duidelijk en via de helpdesk word je direct geholpen. De persoonlijke benadering vind ik een groot pluspunt. Ga zo door!
Martijn Roede - mijnautocoach.nl
Martijn Roede - mijnautocoach.nl
Lees verder
Overzichtelijk, prettig en makkelijk in het gebruik.
 Margriet Crüts - Groenewegen - Zorgmed
Margriet Crüts - Groenewegen - Zorgmed
Lees verder
Onze medewerkers hebben te maken met onregelmatige werktijden en dus is de salarisadministratie wat complexer. Gelukkig word ik hierin ontzorgd door CoPilot!
Peter Spijkers - sauna-kopen.eu
Peter Spijkers - sauna-kopen.eu
Lees verder
De schrijfstijl van het arbeidscontract vind ik prachtig. Zo kan het dus ook
Irene Waterloo, Directiesecretaresse - </br> Van Spaendonck
Irene Waterloo, Directiesecretaresse -
Van Spaendonck
Lees verder
Juist nu het perfecte moment om mee te beginnen, super tool! Onze nieuwe medewerkers gebruiken het nog lange tijd als naslagwerk.