Webinars

Ontdek hier onze planning en inschrijf mogelijkheden voor onze webinars.

Vakantietoeslag

Vakantietoeslag

De maand mei staat bekend om de vakantietoeslag betalingen. Iedereen die een arbeidsovereenkomst heeft en in Nederland woont, heeft recht op een vakantietoeslag. Waar moet je allemaal goed op letten bij het uitbetalen van de vakantietoeslag? In dit webinar leggen wij dit uit! Data Woe 11 mei 10:00 Di 17 mei 10:00 Di 24 mei […]
WKR

WKR

Je hebt vast al wel eens van de term WKR, ook wel werkkostenregeling, gehoord. Als werkgever mag je de vrije ruimte in de WKR besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen aan je medewerkers. Denk maar eens aan geschenken en teamuitjes. Wil jij alles weten over de WKR in Loket.nl, bekijk dan ons webinar!
Werknemersprofielen en Dienstverbandsjablonen

Werknemersprofielen en Dienstverbandsjablonen

Om zo efficiënt mogelijk te werken in Loket, is het mogelijk om werknemer profielen en sjablonen in te stellen. Dit scheelt een hoop werk én minimaliseert de foutmarge bij de invoer van nieuwe werknemers. In dit webinar laten we zien wat de mogelijkheden zijn in Loket.nl.
Collectief en automatisch verlonen

Collectief en automatisch verlonen

Verloon jij meerdere werkgevers en kost je dat veel tijd? Dit kan efficiënter! Met Loket.nl kun je namelijk zowel collectief als geheel automatisch verlonen. Dit proces laten we in dit webinar zien. Daarnaast kun je naast automatisch en collectief verlonen ook de pensioen- en de loonaangifte geheel automatisch laten verlopen. Zet Loket.nl voor je aan het werk, zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken!
Signaleringen in Loket.nl

Signaleringen in Loket.nl

Heb jij nog post its onder je beeldscherm hangen? Staan er taken zowel op je to do lijstje als in je outlook agenda en ben je toe aan structuur? Wellicht kan Loket.nl je hierin ondersteunen. Er zitten namelijk tal van signalen standaard in Loket.nl. In dit webinar vertellen we jullie alle mogelijkheden op het gebied van signaleringen in Loket.nl
Importeren in Loket.nl

Importeren in Loket.nl

Werk je regelmatig met excel bestanden? Betrap jij jezelf erop dat je informatie uit excel 1-voor-1 overneemt in Loket.nl? In Loket.nl zijn diverse importformats opgenomen waardoor handmatige en individuele handelingen voor deze acties verleden tijd zijn! In dit webinar laten we je de importopties in Loket.nl zien.
Journaliseren in Loket.nl

Journaliseren in Loket.nl

Het journaal in Loket.nl bevat de eenvoud van een basisjournaal met een rekening- en verdelingsschema. Het journaal biedt ook de diepgang van een uitgebreid journaal met verschillende kostenplaatsen en kostendragers. Afhankelijk van het boekhoudpakket waarmee je werkt, is het mogelijk om het journaal direct te koppelen vanuit Loket.nl. In dit webinar laten we je in 4 stappen zien hoe je het journaal inricht. Ten slotte laten we je zien hoe het journaal werkt in Loket.nl.
HR Dashboard

HR Dashboard

In Loket zit enorm veel data. Je personeelsgegevens zitten in Loket.nl en je verwerkt de salarissen in Loket.nl. Maar Loket.nl kan ook data omtrent verlof en ziekteverzuim registreren. Deze data kun je in één oogopslag inzien middels het HR Dashboard. In dit webinar laten we je zien welke HR Dashboards zijn opgenomen in Loket.nl.
Werknemerloket

Werknemerloket

Werknemerloket is de applicatie voor jullie medewerkers. Ze ontvangen hierin hun loonstrook en hun jaaropgave. Er is nog veel meer mogelijk in de applicatie. In dit webinar laten wij jullie alle functionaliteiten van Werknemerloket zien.
Dagvergoeding

Dagvergoeding

Loket.nl kan voor jou vergoedingen per dag verwerken, zoals reiskosten per gewerkte dag. We laten je zien hoe de dagvergoeding werkt en hoe jij hier gebruik van kan maken.

Hoe Loket.nl verlonen makkelijk maakt?

Lees in de brochure hoe het de salarisadministratie van jouw bedrijf gemakkelijk maakt.