Over CoPilot

Voor ondernemers die sneller willen groeien als werkgever

Onze missie

Het is ons doel om de kwaliteit van jouw werkgeverschap net zo snel te laten groeien als je onderneming. Dat doen we door je bij te staan in je reis als werkgever. CoPilot weet welke HR tools jij onderweg nodig hebt. We wijzen je de weg en gaan samen recht op jouw doel af. Kortom, als werkgever groei je sneller met CoPilot.

CoPilot team
Team CoPilot

Waar staan we voor

Oplossingsgericht

We richten ons op concrete oplossingen die ervoor zorgen dat jij als ondernemer zo snel mogelijk weer door kunt met waar je goed in bent.

We reageren daadkrachtig op ontwikkelingen die ondernemers aangaan. Als wetgeving of als er maatschappelijk iets verandert dat een ondernemer raakt, spelen we daar direct op in. We passen onze producten aan op basis van wat we terugkrijgen van ondernemers.

Persoonlijk

We maken HR toegankelijk en laagdrempelig voor ondernemers. Qua prijs en gebruikersgemak. Omdat het om digitale oplossingen gaat zijn we altijd dichtbij. Onze producten zijn meteen duidelijk en kunnen direct gebruikt worden. 

We weten waar je als ondernemer in je werkgeversrol behoefte aan hebt, want feedback is essentieel in onze productontwikkeling. Dat blijven we bewust aan je vragen, omdat we betrokken zijn bij jouw taken als werkgever en je persoonlijk willen leren kennen. Wij snappen je en maken complexe zaken begrijpelijk.

Ondernemend

We zijn optimistisch en gaan uit van kansen. We durven zaken uit te proberen en fouten te maken. Initiatief nemen is belangrijker dan je neerleggen bij de status quo.

CoPilot is een initiatief van Van Spaendonck, de makers van onder andere MKB Banenmonitor en loonadministratietool Loket.nl.

Als werkgever groei je sneller met CoPilot

Maak gratis een account aan!