Onze missie

Achter elk succesvol bedrijf zit een bevlogen team van medewerkers. Hier wil je een goede werkgever voor zijn en je wilt ze laten excelleren voor je organisatie. Wij zijn er voor het gehele HR traject zodat jij er voor 100% kunt zijn voor jouw medewerker.

Onze mensen

Elisa Teunissen

Elisa Teunissen

Marketing & Communicatie medewerker

013 303 1606

Yvon van de Ven

Yvon van de Ven

Salarisprofessional & medewerker servicedesk

013 303 1606

Waar staan we voor

Efficiëntie

We zijn enorm ambitieus in het optimaliseren van processen. Als iets beter of slimmer kan, kijken we hoe we het proces kunnen optimaliseren.

Efficiëntie bewerkstelligen doen we op basis van de klantbehoefte, zodat de focus ligt op wat écht tijd en geld bespaart. 

Nuchter

Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. We houden niet van snelle praatjes of  populair taalgebruik. Daar zijn we te nuchter voor. Liever zeggen we duidelijk en eenvoudig waar het om gaat.
In onze producten zoeken we altijd naar slimme oplossingen. Zo leggen we je graag uit welke analytische inzichten jouw organisatie verder helpen. 

Eerlijkheid duurt het langst

We houden ervan om elke klant recht in de ogen aan te kunnen kijken. Ben jij beter af met een andere oplossing? Dan winden we daar geen doekjes om. We geloven dat we dankzij onze eerlijkheid en betrouwbaarheid sterke en langdurige relaties met onze klanten opbouwen. We zijn betrokken bij onze klanten en hechten waarde aan menselijk contact. Onze helpdesk scoort hoge ogen, omdat klanten telkens door dezelfde medewerkers goed worden geholpen.

Hoe Loket.nl verlonen makkelijk maakt?

Lees in de brochure hoe het de salarisadministratie van jouw bedrijf gemakkelijk maakt.