Klantendag 2023

Altijd in beweging

7 september 2023

Gelukkige medewerkers en een succesvol bedrijf: daar doe je het voor! Maar eerlijk is eerlijk, dat is niet altijd zo’n gemakkelijke klus.

Het voelt alsof je continu in beweging bent, maar niet écht vooruitkomt: urenlang cv’s doorspitten, gesprekken voeren, salarisvoorstellen doen en onderhandelen. Heb je dé kandidaat gevonden? Dan begint het moeizame onboardingsproces. En denk je het eindelijk op de rit te hebben, begint de hele cyclus van personeelsadministratie.

Dat kan slimmer, makkelijker én efficiënter. Het is belangrijk om in topconditie te blijven, en daarom zijn we altijd in beweging.

Benieuwd hoe jij, samen met CoPilot, in topconditie blijft? Laat je inspireren op de CoPilot klantendag op 7 september. 

Wat kun je verwachten?

De veranderende arbeidsmarkt
door Jesse Geul

Hoe verleid je een sollicitant? En wat is belangrijk voor de nieuwe generatie? Wat willen sollicitanten nu eigenlijk en hoe speel je hierop in? Moet je vanaf nu ook havercappu’s serveren en een kantoorhond nemen of is er niks mis met de 9 tot 5 mentaliteit?

Laat je inspireren door niemand minder dan LinkedIn-beroemdheid en sollicitatie-expert Jesse Geul. Met zijn verhalen en confronterende voorbeelden geeft hij je een kijkje in het hoofd van de moderne sollicitant.

Dit is waarom jij Jesse Geul niet wil missen:

En verder...

Geen tijd voor HR

Maak kennis met de kracht van slimme tools die speciaal zijn ontworpen om werkgevers in het mkb te ondersteunen in de steeds veranderende arbeidsmarkt. Deze tools bieden jou de mogelijkheid om efficiënter te werken, tijd te besparen op administratieve taken en je volledig te richten op het aantrekken én behouden van talent. 

Ontdek hoe deze tools jouw organisatie wendbaar en competitief maken. Van werving en selectie, e-assessments en onboarden, tot inzicht in marktconforme salarissen. Wij helpen je het HR-spel te winnen.

Is jouw Loket.nl omgeving in topconditie?

En als dat nog niet alles is, nemen onze experts je mee in alles wat jij altijd al hebt willen weten over Loket.nl. Als werkgever weet je als geen ander hoe kostbaar jouw tijd is. Daarom is het belangrijk om efficiënt met je tijd om te gaan.

Laat Loket.nl voor jou werken. Van het moeiteloos gebruiken van dienstverbandsjablonen tot aan het automatisch verwerken van onder andere loon- en pensioenaangifte. Je gaat gegarandeerd naar huis met een bak inspiratie om efficiënt te werken, zodat jij jouw werkprocessen optimaliseert.  

Borrel

Na de sessies heb jij alle handvaten om jouw organisatie in de volgende versnelling te zetten. Dit gaat natuurlijk niet zonder de nodige ontspanning, daarom nodigen we je vanaf 17:00 graag uit voor een lekker hapje en een drankje.

Houthallen Oosterhout
Houthallen Oosterhout

Datum & Locatie

Datum: 7 september 2023
Tijd: 13.00 – 18.30

De Houthallen

Eikdijk 41
4903 RA Oosterhout

Inschrijven

Dit evenement is geheel kosteloos. De veranderende arbeidsmarkt wacht niet: zorg dat je voorop blijft lopen met CoPilot aan je zijde. Schijf je nu in.