Klantendag 2023

Altijd in beweging

7 september 2023

De wereld om ons heen verandert snel en dat vraagt veel van ons aanpassingsvermogen als we willen blijven ontwikkelen als mens én organisatie. Bij CoPilot willen we dat jouw organisatie en personeel in topconditie blijft. Daarom zijn onze experts continu in beweging met de software van Loket.nl, slimme tools en de verbetering van onze dienstverlening zodat jij zo efficiënt mogelijk kan werken.
Dit jaar staat tijdens de klantendag het thema ‘altijd in beweging’ centraal.
Na het bezoeken van deze inspirerende, maar vooral gezellige klantendag, ben je volledig op de hoogte van de bewegende arbeidsmarkt, de slimme functionaliteiten in Loket.nl én kun je aan de slag met de juiste middelen om sneller en efficiënter te werken op het gebied van HR.

Wat kun je verwachten?

De veranderende arbeidsmarkt ​door Jesse Geul

Wat willen sollicitanten nu eigenlijk en hoe speel je hierop in? Moet je vanaf nu ook havermelk cappuccino’s serveren en een kantoorhond nemen of is er niks mis met de 9 tot 5 mentaliteit. Verwacht geen antwoorden, maar wel humor en inspiratie.

Is jouw Loket.nl omgeving in topconditie?

Alles wat jij altijd al hebt willen weten over werken met Loket.nl. We nemen jou mee in de nieuwste ontwikkelingen zodat jij het maximale uit Loket.nl haalt en efficiënt te werk gaat.

Geen tijd voor HR?

Ontdek hoe slimme tools ervoor kunnen zorgen dat jij sneller en efficiënter werkt op het gebied van HR, zonder dat er je er veel tijd aan kwijt bent. Op deze manier houd jij tijd over voor wat echt belangrijk is: jouw medewerkers.

Borrel

Na de sessies heb jij alle handvaten om jouw organisatie in de volgende versnelling te zetten. Dit gaat natuurlijk niet zonder de nodige ontspanning, daarom nodigen we je graag uit voor een lekker hapje en een drankje achteraf.
Houthallen Oosterhout
Houthallen Oosterhout

Datum & Locatie

Datum: 7 september 2023
Tijd: 13.00 – 18.30

De Houthallen

Eikdijk 41
4903 RA Oosterhout

Inschrijven

Schrijf je nu meteen in voor de klantendag zodat jij gegarandeerd een plekje hebt!